Campingplads

"Glamping" med CAMPboat

Kom i gang fra kun 5927 kr. per måned med sæson leasing (6 måneder), så er du klar til glade gæster.

( En speciel udgave af CAMPboaten (ekstra stærk og udlejningsvenlig) leveret, samlet, søsat, med telt, bord og hynder, køleskab og fortøjninger til bådebro. Klar til landstrøm. Kontakt mig for yderligere information angående leasing.Med en investering i en CAMPboat, er du sikker på opmærksomhed og glade gæster.


En CAMPboat kan bruges til mange ting, en mulighed er "glamping" på vandet. En skøn måde at campere på, og en unik mulighed for din campingplads til at skille sig ud.


Den kan indrettes på utallige måder, fra det enkelte til vild luksus.


Alt er gennemarbejdet og godkendt af myndighederne, så det er bare at komme igang.


Ud over at alt bliver som du gerne vil have det, kan du tilknytte en serviceaftale, så du kan koncentrere dig om dine gæster, så bliver det ikke lettere.


Hvis du har lyst til at vide mere om denne unikke investering, så vil jeg meget gerne komme forbi din campingplads, og fortælle dig om de muligheder du har.

Jens Müller, direktør i Visitvestsjælland siger:


Campinggæsternes adfærd ændrer sig hastigt i disse år, og til trods for at campingovernatningerne er støt stigende i de markeder vi traditionelt sammenligner os med, ser vi at tilsvarende overnatninger i Danmark er stagnerende og i visse områder direkte faldende.


Hvor udbuddet af overnatningsformer på campingpladser i Europa er meget varieret, er variationen i Danmark knap så udtalt, hvorfor CAMPboat er et meget kærkomment tiltag, der vil kunne medvirke til at skabe det varierede overnatningsudbud, det danske campingprodukt har brug for.

 

Jeg glæder mig til at følge projektet og dets udbredelse fremover.